Asperges online bestellen

Bij aspergekwekerij ‘de Nederheide Asperges’ kun je heel eenvoudig online asperges bestellen.

Wij bezorgen de heerlijke asperges in een straal van 7,5 kilometer vanaf onze aspergekwekerij in Schijf. Ben je bijvoorbeeld woonachtig in Rijsbergen, Etten-Leur of Zundert dan bestel je bij aspergekwekerij ‘de Nederheide Asperges’ eenvoudig de lekkerste asperges uit de omgeving! Ook wanneer je woonachtig bent in België ben je bij ons van harte welkom!

Woon je buiten dit bezorggebied en wil je toch graag genieten van onze asperges? Wij kunnen onze asperges ook per koerier verzenden; wanneer wij de bestelling en betaling (inclusief verzendkosten) hebben ontvangen verzenden wij jouw bestelling.

Online kun je asperges bestellen per 5 kg. Oplopend tot 100 kg. Wil je een kleinere hoeveelheid asperges bestellen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Kom ook gerust eens langs in onze boerderijwinkel voor een uitgebreid assortiment aan lokale producten.

Wij zijn aangesloten bij het Brabants Asperge Genootschap!

Wij zijn aangesloten bij het Brabants Asperge Genootschap. Zij stimuleren en promoten de aspergecultuur in Brabant. Bezoek voor meer informatie de website van het genootschap, www.brabantseasperge.nl.