Garnaal en asperge
Gebruiksmoment: Snack Aantal personen: 4 Bereidingswijze: Koud Bereidingstijd: 10 minuten Soort keuken: Spaans Moeilijkheid: Bron: Ellie Janssen, Beek en Donk Ingrediënten 4 eieren, hardgekookt 8 gekookte garnalen, gepeld 8 groene aspergepuntjes, beetgaar cocktailprikkers mayonaise Bereidingswijze Halveer de eieren in de lengte. Schuif achtereenvolgens een garnaal, een aspergepuntje en een eihelft aan een cocktailprikker. Garneer met […]
Gebruiksmoment: | Snack |
Aantal personen: | 4 |
Bereidingswijze: | Koud |
Bereidingstijd: | 10 minuten |
Soort keuken: | Spaans |
Moeilijkheid: | |
Bron: | Ellie Janssen, Beek en Donk |
Ingrediënten
- 4 eieren, hardgekookt
- 8 gekookte garnalen, gepeld
- 8 groene aspergepuntjes, beetgaar
- cocktailprikkers
- mayonaise
Bereidingswijze
Halveer de eieren in de lengte. Schuif achtereenvolgens een garnaal, een aspergepuntje en een eihelft aan een cocktailprikker. Garneer met een lik mayonaise.